O nama

Bloom Inn je smeštajni objekat koji se nalazi u srcu grada Niša.

Na usluzi smo gostima od marta 2018. godine i za period od samo dve godine postali smo jedan od lidera među hostelima u Nišu! Stekli smo mnogobrojne partnere koji svoje zaposlene smeštaju kod nas, ugostili smo mnogo samostalnih putnika koji nam se rado vraćaju, među kojima je mnogo onih koji su postali prijatelji našeg osoblja.

Naš smeštajni kapacitet je za ukupno 53 osobe, ali zahvaljujući saradnji sa još nekoliko smeštajnih objekata možemo smestiti i veći broj ljudi, obezbediti konferencijsku salu, turističke ture sa vodičem, ketering i šta god je vašoj grupi potrebno za ugodan boravak.

Bili smo domaćini mnogim velikim grupama, radnicima brojnih firmi, turistima, sportistima, umetnicima, a sa mnogima od njih imamo više puta ponovljene saradnje. Među njima je bilo velikog broja grupa iz naše države, ali je mnoštvo grupa bilo iz raznih zemalja sveta. Sa većinom smo ostali u kontaktu stekli smo prijateljstva koja su se proširila na sve kontinente.

Filozofija kojom se vodimo podrazumeva da obezbedimo da uživate u našem smeštaju, da možete da odmorite, planirate posao, bilo da ste sami ili u grupi, sa porodicom ili prijateljima, da od nas odete kao prijatelj i da nam se rado vratite.

Jedan od glavnih zadataka našeg osoblja jeste da se prema gostima odnose ljubazno, srdačno, sa iskrenim osmehom i zato uvek biramo mlade i dinamične ljude koji su tu da ulepšaju vaš boravak i da vam pomognu oko svega rednog i vanrednog!

Dobrodošli u Bloom Inn!