Bloom inn

Bloom Inn Hotel & Hostel se nalazi u širem centru grada, na samo nekoliko minuta šetnje od Obrenovićeve ulice i centralnog šetališta.

Objekat trenutno raspolaže kapacitetom od 45 kreveta u okviru 10 soba. Pored komfornog smeštaja u okviru Bloom Inn-a se nalazi i prelepa bašta sa lazy bag-ovima, društvenim igricama, kao i bar sa hranom i živom muzikom od četvrtka do nedelje, gde možete uživati tokom čitavog dana.

Bloom Inn Hotel & Hostel Vam nudi smeštaj hotelskog tipa u formi dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba sa privatnim kupatilom, TV-om i ormarima za odlaganje ličnih stvari. Sobe poseduju najsavremeniji sigurnosni sistem , svima je omogućen besplatan pristup interntetu, što ih čini pogodnim za poslovne ljude, ali takođe i za porodice i goste koji dolaze u gurpi, a žele da svoj boravak provedu u sobi hotelskog tipa.

Pored soba hotelskog tipa, Bloom Inn Vam nudi i smeštaj hostelskog tipa u okviru koga se nalaze spavaone sa 8,6 i 4 kreveta, uz mogućnost odvajanja na muške, ženske i kombinovane spavaone u zavisnosti od želja i potreba gostiju. U okviru hostelskog dela se nalaze i odvojeno deljeno muško i žensko kupatilo.

Bloom Inn Hotel&Hostel se nalazi blizu glavnog gradskog trga i u blizini svih većih znamenitosti grada Niša. Gradski park Čair i najveća sportska hala u Nišu se nalaze na samo 400m od smeštajnog objekta, Koncentracioni kamp Crveni krst – 3km , Memorijalni park Bubanj – 4km, Ćele Kula – 2km, Arheološko nalazište Mediana – na 4km udaljenosti i Niška banja na 9km od smeštajnog objekta.

O dostupnosti soba i mogućnosti rezervacije možete nas kontaktirati i pitati direktno.

 

Kao novi smeštajni kapacitet grada, hostel posluje u okviru ZIBZAR grupe, o kojoj više možete saznati na sajtu www.zibzar.rs